995 Eth Str, San Francisco, CA, 94000 +1 1234 56789

Drugi o nama

S Martinom i cijelim EURES-TIM-om surađivao sam dugi niz godina na raznim projektima i događanjima koje su organizirali za marke Grupe Renault. Svojom stručnošću, te najvišom kvalitetom izvedbe i organizacije, uspjeli su svako novo događanje dignuti na još višu razinu, a samim time i razinu očekivanja na nivou industrije (kako auto tako i event managementa).

Zadnjih par godina, svakako se istaknula njihova usmjerenost ka diferenciranju s organizacijom „posebnih večera“. U toj organizaciji, ne samo da je težište stavljeno na najviši stupanj enogastronomskog spektra (čime dodatno pridonosi Martinino kontinuirano usavršavanje), već i na popratno uređenje prostora audio-vizualnim efektima i scenografskim elementima.

DAVID KUŠANIĆ

Brand Engagement Manager,
Groupe Renault

Već od prvog eventa koji je organizirala za Mazdu, Martina je pokazala da ona i njezin tim savršeno dobro razumiju potrebe klijenta i branda s kojim surađuju. Kroz godine smo stvorili partnerstvo u kojem nas je Martina svaki put uspjela nanovo oduševiti idejama, izvedbom, te malim detaljima koji čine tako veliku razliku.

Sa ovakvom agencijom, koja konstanto ulaže u svoja znanja, iznimno je lako ostvariti topao i iskren odnos te u svakom trenutku možete računati da će vam isporučiti ne samo korisničko iskustvo kakvo ste htjeli, već i više od toga.

U slučaju EURES-TIM-a sintagma „ključ u ruke“ prestaje biti samo fraza.

IVANA MUDROVČIĆ

Marketing Manager za jugoistočnu Europu,
Mazda Motor Croatia

Obzirom na veličinu našeg tima s jedne strane i broj tržišta koje pokrivamo s druge strane jako nam je važno da partneri s kojima surađujemo postanu naši „pridruženi članovi“. S EURES-TIM-om je tako od prvog projekta.
U proteklih 4, 5 godina naše suradnje odradili smo veliki broj velikih i malih evenata, sastanka, promocija u nekoliko zemalja.

Za Martinu nema velikih i malih projekata, ona svakome pristupa s neiscrpnom energijom i potpunom fokusiranošću pritom vodeći računa da savršeni rezultat bude sastavljen od savršenih detalja.

Ono što je najvažnije – iako unaprijed znam sadržaj eventa uvijek s nestrpljenjem očekujem izvedbu. Martina je majstor u tome da nadvisi vaša očekivanja.

RENATA JAGETIĆ

Direktor za jugoistočnu Europu,
Mazda Motor Croatia